• Rødding Skole

Onsdag kl. 6.15 – 17.00
Torsdag kl. 6.15 – 17.00
Fredag kl. 6.15 - 16.00

Når dit barn er syg eller holder fri bedes I ringe eller SMS'e at jeres barn holder fri eller er syg – gerne inden kl. 9.
Giv os besked hvis I ikke selv henter jeres barn.

Hver dag åbner og lukker vi sammen med vores SFO. Det er til stor glæde for både
store og små, da vores børn på den måde lærer empati for hinanden. Børnehavebørnene
glæder sig hver dag til de skal lukke i SFOen, da der er nogle nye og anderledes ting at tage sig til.

Dagsrytme

Kl. 6:15 Fælles morgenåbning for Børnehaven og SFO. Der åbnes i SFO'ens lokaler.
Kl. 6:15-7:30 Børn modtages i SFO'en, der er mulighed for at spise morgenmad. Vil man ikke spise det, vi tilbyder, spiser man hjemmefra.
Kl. 8:30 Nogle af grupperummene åbnes. Der er fortsat en morgenvinker i SFO'en, Vedkommende modtager beskeder og vinker med børnene, hvis der er behov for dette. Efter dette tidsrum må man gerne aflevere sit barn direkte til gruppen i basislokalet.
Kl. 9:00 Grupperne starter op.
Kl.9:30-12:00 Gruppe tid. I denne tid leges, spises, holdes samling, tages ud af huset, leges på legepladsen, arbejdes der ud fra læreplans temaerne og forberedes der sammen med børnene.
Kl. 13:30 Der spises frugt.
Kl. 15:00 Grupperummene lukkes ned efterhånden som børnene bliver hentet.
Kl. 16:00 Børnehave personalet går i SFO med de sidste børnehave børn.
Kl. 17:00 Børnehaven og SFO lukker sammen.