• Rødding Skole

- Sønderjylland, Vejen Kommune

Pr. 1.august er Lintrup Børnecenter en filial til Rødding Skole.

Forældre til børn, der hører til Lintrup Børnecenter, skal fremover logge på Forældreintra for Rødding Skole (knappen "Forældreintra" i sidehovedet, ovenfor).

Bemærk, at udbyderen bag Forældreintra, It´s Learning, har udfaset Forældreintra Classic fra august 2016. Derfor kan man nu kun tilgå Skoleintras nye version, der fungerer lidt anderledes.

Det nye Forældreintra virker dog - modsat Forældreintra Classic - uanset, hvilken enhed (fx tablet, smartphone, PC), man anvender.

Endelig findes der en App "Forældreintra" (af Itslearning AS) til Android- og iOs-tablets og -telefoner, dog med begrænset funktionalitet. It´s Learning har ikke lavet en App til Windows-smartphones.

Yvonne Nielsen den 21-09-2016
    Glemt tøj, smykker og andre ting
    Vi har en del tøj og andre ting liggende, som er glemt på skolen. Hvis I savner noget, kan det afhentes ved henvendelse senest d. 14. oktober 2016. Derefter vil det hele blive afleveret i genbrugsbutikken.
    Yvonne Nielsen den 16-09-2016
    Invitation til foredrag om Mobning og dens mulige konsekvenser......
    Læs vedhæftede