• Rødding Skole

- Sønderjylland, Vejen Kommune

Pr. 1.august er Lintrup Børnecenter en filial til Rødding Skole.

Forældre til børn, der hører til Lintrup Børnecenter, skal fremover logge på Forældreintra for Rødding Skole (knappen "Forældreintra" i sidehovedet, ovenfor).

Senest fredag den 5.august vil de pågældende forældre modtage en SMS med brugernavn og adgangskode til login.

Forældre til børn på Lintrup Børnecenter, der i forvejen også har et barn gående på Rødding Skole, kan fortsat benytte nuværende login og vil ikke modtage en sådan SMS.

Forældre, der udelukkende har børn i Lintrup Børnecenters børnehave, vil også modtage loginoplysninger til Forældreintra. Dog er tidspunktet for udsendelse af oplysningerne endnu ukendt, ligesom der i skrivende stund (29/6-16) endnu ikke kan sige noget om, hvordan oplysningerne vil blive sendt ud.

Bemærk derudover, at ForældreIntra Classic udfases fra skolestart. Forældre Classic nedlægges og erstattes af Ny ForældreIntra, som mange allerede kender. Dette har dog ikke noget med sammenlægningen af Rødding Skole / Lintrup Børnecenter at gøre.

Ingen aktuelle opslag