• Rødding Skole

- Sønderjylland, Vejen Kommune

Yvonne Nielsen den 18-09-2017
    Efterlysning

En elev fra 4. årgang har i fredags tabt sit ur. Uret er sort med en skærm til skridttæller.
    Den er tabt enten i bussen (Sdr. Hygm/Rødding) eller på vej til skole fra bussen - måske nogle har samlet den op?

Kan afleveres på kontoret.
    Tak for hjælpen.
    Elsebeth Kristensen den 13-09-2017
    Dit Karrierevalg – et arrangement på Rybners i Esbjerg,
    Yvonne Nielsen den 12-09-2017

Valgmøde om Folkeskolens fremtid i Vejen Kommune.

Skolebestyrelserne på folkeskolerne i Vejen Kommune er gået sammen om at holde et valgmøde, fordi vi for det første er interesserede i, hvad politikerne har af holdninger til området og for det andet fordi vi ved, I også er meget interesserede i det. Det er jo vores børns fremtid, det gælder :-)

Valgmødet holder vi i Brørup Hallerne den 2.10.17 fra 19-21 og vi håber, der er rigtig mange, der vil prioritere at komme denne dag.

Vi har inviteret en repræsentant fra hvert af de partier, der stiller op til kommunalvalget og vi har også inviteret Mette With Hagensen, der er formand for organisationen Skole og Forældre, som jo egentlig er repræsentant for alle vi forældre til børn i folkeskolen. Ordstyrer er forstander Klaus Majgaard fra Askov Højskole.

Skoleområdet er jo et af de områder, lokalpolitikerne i kommunerne har stor selvbestemmelse i forhold til - også rent økonomisk - så kom endelig og lad os høre, hvordan politikerne tænker at prioritere.

Dette er efterårets forældrearrangement.

Vedhæftet er den flotte invitation, som Rikke Sloth fra Skolebestyrelsen i Jels har lavet :-)

Michael Harsdorf
    Skolebestyrelsesformand